GYIK

 • K

  Mennyibe kerül?

  V

  Kiindulási árainkat a Csomagok menüpontból érheted el. A legkisebb minimum lábnyom oldalunk – mely tökéletes digitális névjegykártya magánszemély vagy bármekkora cég számára – alapára 75 000.- Forint. Ennél eggyel nagyobb kategóriába található alap lábnyom néven az a csomagunk, ami egy dinamikus tartalmakat felvonultató honlapot garantál minden olyan eszközzel, ami garantálja a lehető legszéleskörűbb lefedettséget látogatók tekintetében, 140 000 .- Forintos alapáron. Minden weboldal egyedi megjelenéssel és struktúrával rendelkezik így a végső, pontos ár ennek megfelelően változik.

 • K

  Mennyi ideig tart?

  V

  Nagyban függ attól, hogy melyik csomagunkat választod! Kevesebb tartalom elkészítéséhez kevesebb idő kell így a minimum lábnyom csomagunk rendszerint egy hét alatt elkészül. Mint minden olyan folyamat ami emberi tényezőkön alapul így a webfejlesztés is képlékeny idő tekintetében – ezért elengedhetetlen a folyamatos kommunikáció. Nagyobb projektek jellemzően több időt vesznek igényb – ezzel együtt kijelenthetjük, hogy az elindulást követően egy profi lábnyom weboldal egy hónap múlva kerül átadásra. A fejlesztés teljes időtartama alatt a szoros és folyamatos kommunikáció jellemzi a munkamenetet azért, hogy tudd éppen melyik fázisban tartunk. Abban az esetben, ha szorít az idő és órákon belül szükséged van egy honlapra úgy keress meg minket egy egyedi ajánlatért!

 • K

  Előre kell fizetnem?

  V

  Miután a Megrendelő elfogadta az előzetesen elkészített vázlatot úgy a teljes összeg első felét kérjük, a második felét pedig a weboldal átadását követően.

 • K

  Már van weboldalam, de ráférne egy ráncfelvarrás. Mit csináljak?

  V

  Vedd fel velünk a Kapcsolatot és megnézzük, mit tehetünk! Mindig örömmel vesszük a kihívásokat.

 • K

  Egyedül is tudom módosítani a weboldal tartalmát?

  V

  Weboldalainkat adminisztációs menüvel szállítjuk melyről azt kell tudni, hogy minden megjelenő tartalmat szabadon tudsz szerkeszteni. Egyszóval teljes hozzáférésed lesz a weboldal tartalmához. Amennyiben további fejlesztések és bővítéseket szeretnél úgy örömmel állunk rendelkezésedre!

 • K

  Nincs domain nevem, tudtok segíteni?

  V

  Természetesen! Segítünk a megfelelő domain név kiválasztásában és a regisztrációs folyamat adminisztrációs részének lebonyolításában is.

 • K

  Mi az a web hosting és kell nekem ilyen?

  V

  Igen, kell. A weboldal állományait elérhetővé kell tenni valamilyen módon a világ számára, erre való az úgynevezett tárterület – ez egy olyan adattároló, mely az érkező látogatók számára elérhetővé teszi a böngészőn keresztül a weboldalt. Egy weboldal tipikusan fájlokból és adatbázis-bejegyzésekből áll. Segítünk a megfelelő tárhelyszolgáltató kiválasztásában, illetőleg lehetőséget biztosítünk Ügyfeleink számára, hogy a saját szerverparkunkban helyezzék el weboldalukat havi 3 200 Forinttól.